Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

«افنان الله خان» سناتور پاکستانی در اظهاراتی با اشاره به اینکه اسلام‌آباد به تلاش خود برای دستیابی تهران و واشنگتن به یک توافق ادامه می‌دهد، تاکید کرد: مذاکرات ایران و آمریکا در مسیر درستی پیش می‌رود.

سناتور پاکستانی: مذاکرات ایران و آمریکا در مسیر درستی پیش می‌رود | برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم

بورس24 : «افنان الله خان» سناتور پاکستانی در اظهاراتی با اشاره به اینکه اسلام‌آباد به تلاش خود برای دستیابی تهران و واشنگتن به یک توافق ادامه می‌دهد، تاکید کرد: مذاکرات ایران و آمریکا در مسیر درستی پیش می‌رود.

 افنان الله خان در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مذاکرات میان تهران و اسلام‌آباد و همچنین میان پاکستان و آمریکا ادامه دارد و ما هر کاری که بتوانیم انجام می‌دهیم تا طرف‌ها را پشت میز مذاکره بنشانیم، اختلافات را کاهش دهیم، به توافق برسیم و جنگ را متوقف کنیم.

وی همچنین با بیان اینکه پیشرفت‌هایی در مذاکرات میان ایران و ایالات متحده نیز حاصل شده است، افزود: ما خوشبین هستیم زیرا معتقدیم که هر دو طرف خواهان حل مساله هستند.

این سناتور پاکستانی در ادامه تاکید کرد: البته مواقعی پیش آمده که تصور می‌کردیم اوضاع به گونه‌ای خاص پایان می‌یابد اما چنین نشد.

افنان الله خان در پایان با بیان اینکه ایالات متحده حدود ۹۰ درصد از ذخایر تسلیحاتی خود را مصرف کرده و برای بازسازی آنها به سه تا پنج سال زمان نیاز دارد، خاطرنشان کرد: این موضوع نشان‌دهنده آن است که آمریکا توانایی جنگ‌افروزی طولانی‌مدت را ندارد چرا که اگر ایالات متحده توانایی ادامه جنگ را داشت، (رژیم) اسرائیل برای از سرگیری درگیری‌ها به واشنگتن فشار می‌آورد.

به گزارش ایرنا، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا درباره «فضاسازی‌های رسانه‌ای راجع به مذاکرات خاتمه جنگ» تاکید کرد: «هیچ‌یک از گمانه‌زنی‌هایی که در روزهای اخیر راجع به ابعاد مختلف مذاکرات مطرح شده قابل تائید نیست.»

اسماعیل بقائی خاطرنشان کرد: در این مرحله تمرکز مذاکرات بر خاتمه جنگ در همه جبهه‌ها به شمول لبنان است و ادعاهایی که درباره مباحث هسته‌ای از جمله موضوع مواد غنی شده یا بحث غنی‌سازی در رسانه‌ها مطرح شده، صرفا گمانه‌زنی رسانه‌ای بوده و فاقد اعتبار است.

وی تصریح کرد: اطلاع رسانی دقیق راجع به جزئیات مذاکرات توسط مقام‌های رسمی صلاحیت‌دار و سخنگوی هیات مذاکره‌کننده صورت می‌گیرد.

منبع خبر: ایرنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24